Fredag

Nu har vi fått vara hemma i 2 hela dagar å de känns bra.
Inte alls så farligt som jag trodde, är inte super nojig bara lite ;) Alltid nervöst å kolla blodsockret, är han för hög, låg? Men annars går de bra. De rullar på som de ska :)
Idag ska vi tillbaka till Sunderbyn å bli utskrivna, få alla intyg. Så då kan jag börja tjorva me försäkringskassan, för är de nått jag inte gillar så är de å skriva på papper, förstår mej inte på sånt :p

Valborg är de oxå.
Va tusan ska man göra?
Tror Rickard ska jobba imon till 22, kul :(
Fast mamma å pappa kommer hit imon, kan man äta nått gott iaf. På söndag åker dom vidare till Umeå, dags för mamma operation. De är mycke nu, orosnivån har varit hög den sista tiden....
Syrran ville ha oss till Ötå, hade vart väldigt mysigt å åka dit men som sagt Rickard ska jobba så de går ju inte.

Aja nu hinak lite kaffe, varit uppe mellan kl 03-05 inatt. Noah va låg, så han va tvungen å äta, efter de vart han pigg å ville inte soman :/ Så idag är jag trött!!

Bye!


Kommentarer
Postat av: Ann-Helén

Du har (för) många orosmoment i ditt liv just nu! Kom ihåg att det inte hjälper att oroa sig och elda upp sig i onödan för andra hela tiden, det är du själv som mår sämst av det (tänker på det vi pratat om när det gäller din mamma). Tänk positivt och sprid den energin vidare. Du och Rickard är jätteduktiga och allt kommer att gå finemang, både för er, gullungen och din mamma.

Hoppas att du får en lugn och fin dag idag! Puss och kram till er!

2011-04-29 @ 10:15:32
URL: http://anniehs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0