Lite gör mycket

Måste klaga lite!
Att så "lite" kan förstöra ett gott å piggt humör.
Nu hatar jag att tvätta ännu mer.
Skulle gå ner till tvättstugan när jag bara hann ut från lägenhet då sprack en fullproppad klädkorg å alla kläder hamnade på golvet ute i korridoren. In fort å hitta nått å sätta kläderna i, hittade en ikapåse som tur var.
Plockade upp kläderna å gick till hissen med en påse som väger väldigt mycket bara för att mötas av en gubbe i hissen som säger att hissen inte kan användas på ca 30min. ÅÅÅ! Tur de finns en till hiss tänker jag då, tar den bara för att komma ner å se att dörren är låst emellan korridorerna så tar mej inte in i "våran" korridor där tvättstugan ligger för jag har ingen nyckle med mej. Bara att ta ute vägen, plumsa i ca 2dm snö i tygskor å Noah utan varken mössa eller jacka. Tur de bara är 5meter till nästa dörr.
Men att jag va less!!!
Hooohoo...

Nu ska vi äta lite lunch å ta en snabb sväng på stan å säga hej till Linda å handla lite mat. Ska göra egengjord pizza idag tänkte jag :)

Bye bye!

Bara för att!

Julen va mysig!
Vi fick precis den reaktione vi ville ha av farmor när Noah stod så söt i tomte luva å plingade på. En ovetande farmor öppnade dörren, stod chockad å tyst å bara stirrade ett tag, tills hon förstod att de faktiskt är Noah som står där, då kom glädje tårarna. Å mellan snyftningarna hörde man:
- de här är den bästa julklappen
- de här är den bästa julen
Å klart började jag å faster Tessan oxå å stortjuta.
De va lyckat! :)

Vi bokde hotell för mej å mina killar, lyxade till de i 2 nätter. Åt hotellfrukost, badade i poolen, åt saftiga stekar i restaurangen till middag. Bara för att vi är värda de :) Helt underbart mysigt å bara ha tid för oss 3!

Igår jobbade jag å idag är jag tröttare än nånsin. Jag å Noah har tittat på film hela morgon å bara varit, njuter lite till av den lilla ledighet vi har. För nyår ska de jobbas å inventeras.....

Å jag som hatar att inte veta saker, att inte ha koll börjar känna stressen, om endast några dagar är de bara 3 månader kvar tills lillskiten ska komma å inget har jag gjort. De mesta har vi ju, men måste ändå gå igenom vad som kan användas av denna tjej, tusen lådor med kläder ligger nere i förrådet, de mesta är nog för killigt å måste köpas nytt. Vagn måste köpas, syskonvagn tror jag? behövs nog. Namn måste bestämmas!! De stressar mej nog mest ;p Synd att jag är finne å dom flesta namnen blir rätt fula med finsktuttal ;/  Men har typ 2 favoprit namn, men inget ändå som känns helt självklart. Nåja.

Snart fyller jag år!!!! ;)

Hej hå, hej hå

Sitter här i soffan å har de lagom skönt. Måste nämna att jag köpt världens skönaste filt från Rusta, seriöst de bästa köpet jag gjort på länge!
Men ska ändå börja med att klaga..........
Skit på tv på nu jämnt! Inget vettigt att se på om kvällarna, dom har verkligen inte tänkt på stackars mej. Nej de visar filmer som Bröllopsfixaren (igår) som man sett redan en gång för mycket, Bridget Jones nu ikväll, sett!! Becka filmer varje helg som jag oxå sett, Indiana Jones, som jag inte har nått intresse att se. Ja å så alla seriser som snurrar om om om om om om om om igen, hur ofta kan dom visa 2½ män å annat som man oxå sett tusen gånger. Jag som ser för mycket tv kanske? kanske..... ;)
Men ändå, skit tv! :p

Annars rullar allt på som vanligt.
Händer inte mycket, jobbar å klagar mest, springer på toa å äter som en häst.
Rimmar lite de där, va inte meningen :p

Varför uppdaterade jag? har inget vettigt å komma med, men nu vet ni iaf hur jag har de ;)

Hej hå!


RSS 2.0