var är lusten?

Hej kära dagbok.
Idag har jag haft noll motivation för allting. Varit så nära så nära på att ta en snickers från skåpet å bara trycka (jo vi har en hel låda där inne som rickard fått från jobbet jeeej kul för mej :( ) Har inte haft nån lust att laga mat, klä på mej, plocka undan å inte ens haft lust att ta hand om barnen men de måste jag ju så de har jag självklart gjort, men jag har inte haft lust. Lusten för att är borta idag å helst hade jag velat ligga i sänegn å tycka synd om mej själv. Varför de nu skulle vara synd om mej vet jag inte. Jag tycker bara att just idag så känns allt så förbannat svårt, å när jag börjar tänka å älta saker så blir små¨saker stora. Så är de bara ibland.
Fy farao för dagar som dessa.
Imon blir de bra igen ska vi se.
Japp!
 

De är märkligt

Jag drömmer om mat rätt ofta. Drömt att jag ätit både pizza å hamburgare å fått en enorm ångest efter.
Å inatt drömde jag att jag drack cola, hann dricka halva innan jag fattade vad jag höll på med.
Jag tror jag drömmer sånt när jag ätit lite halvtaskigt under dan. Som igår blev min middag 1/2 bire ost å ölkorv. Jobbade så visste absolut inte vad jag skulle äta, finns ju inge färdigmat direkt man kan köpa å sallad va jag inte sugen på å dålig planering dagen innan då de inte blev nån matlåda över. Så de fick bli lite slarv. Ajabaja!! 
 
Från en sak till en helt annan.
Hände en jäkligt märklig sak i morse igen.
Jag stoid å vek kläder som vi tvättat. Vek en av Tiljas klänningar å satta ner den på sängen. Är 100% säker på att jag vek den, jag tittade bort i nån sekund å när jag tittade ner på sängen igen så låg klänningen i en hög ovikt.
Då fick jag rysningar kan jag lova.
De hände märkliga saker lite då å då, men de är inte så att jag blir rädd. De mer att jag känner en närvaro av nånting snällt eller vad man ska kalla de.
Nu tycker alla som inte tror på sånt att jag är knäpp men de skiter jag i för jag tror!
Har en skräck blandad förtjusning för sånt här, som ni säkert redan vet ;)
 
En gammal gammal bild på mej å min kära syster som idag ska bli fru Alapuranen. Älskar dej systeryster!!♥
 
 

RSS 2.0