Detta trodde jag aldrig om mej själv

Känner mej rätt nöjd över mej själv. Gör just nu nåntign som jag aldrig trodde jag skulle klara.
Jag har börjat köra LCHF. Vilket alla säkert vet så innebär de, inget socker, minimalt med kolhyrdater.
Jag som gottat i chips, pizza å andra gosaker trodde aldrig jag skulle ge mej in i denna värld men de har jag nu gjort. Inne på 4de veckan nu å vågen visar -4kg. Så de känsn bra, i kropp, mage å sinne :)
 
Första å andra veckan av lite sådär hade ont i huvudet, yrsel å illamående, men nu börjar jag må riktigt bra. Å de bästa med allt är att de där äckel godis suget som jag annars alltid fått efter maten är helt bort.
Jag har under dessa veckor inte fuskat alls! Nog för att de första veckan va svårt å se på när Noah å Rickard åt ostbågar, va så sugen så jag började gråta haha.
 
De ska bli kul å spännande å se vad som händer i framtiden, hur mycket detta påverkar mej å min vikt. Vilket jag självklart hoppas att de gör. 10-15kg till ska bort. Ska givetvis börja träna oxå, blir nog ett gymkort på fintness24 :)
 
Tänkte först köra detta i hemlighet å inte berätta för någon, va så säker på att misslyckas men nu känns de så bra så kan lika gärna berätta de ;)
Jag är gladare å piggare å mår verkligen toppen, Saknar ingenting va de där som jag förr inte kunde vara utan.
Känns sjukt bra å jag är så pepp :)
 
Nu ska jag ta en promenad :)
 

De får duga

Jagat en griffeltavla idag, letat på nätet. Fanns några fina men dom fanns inte på lager just nu, såklart. Å när jag väl fått för mej att jag ska ha nått så vill jag inte vänta, så beställde denna
Inte super fin. Hade egentligen velat ha en vanlig avlång en. Men denna va billig så den får hänga i köket ett tag iaf ;) Den ska alltså hänga i köket å på den ska jag skriva veckans meny lite fint varje vecka va de tänkt.
När jag flyttar till hus ska jag ha en hel vägg målad i griffel i köket. De skulle va häftigt, en liten vägg då.
Kom på nu att jag hade ju kunnat göra en själv, Köpt en ram å lite griffelfärg. oooh, kanske gör de oxå ;)
Nu måste jag hitta nå fint nyckelskåp, ett litet, vitt.
 
 
 

De gäller att prioritera

Nu är de mycket jag vill ha igen.
Längtar tills jag jobbar lite å börjar få in lite pengar så jag kan köpa allt de jag vill ha.
Detta är iaf prio som jag ska köpa
 
1, En säng
Denna från Ikea va söt!
 
2. En garderob till hallen.
Finns inget fulare än en hatthylla!! Se alla kläder som hänger där, uuuusch!
 
3. Köksbord å stolar
Har ekfärgade nu, fula! Vill ha vitt vitt allt ska va vitt, Vilket inrte Rickard gillar men de skiter jag i, de är jag som bestämmer ;)
Vet dock inte om vi får plats med 6 sitsigt. Så kanske onödoft å köpa nu, köpa sen när vi hittar de där dröm huset. Om 1 år eller 10 ;)
 
Å såklart vill jag ha nya gardiner, mattor, kuddar, sängkläder å krimskrams.
Ååååå ga mej pengar!!
Plus att jag vill åka umtomlands till hösten.

tappat många

Tappat alla mina lärare.  Hade förr mellan 70-100 nu har jag typ 20 waaap waaap waaap. Men inte därför jag bloggar men är ju kul när folk vill läsa.  Kanske hittar dom tillbaka om jag börjar bli bättte på att uppdatera :)
 
Vi har haft sjukstuga här hemma. Tilja som är sjuk igen. Otroligt ofta sjuk noah va aldrig sjuk när han va så liten. Måate vara han som drar med sej massa från dagis. Iaf så vaknade hon hes å förkyld på måndag morgon. Blev bättte under dan å på kvällen somnase hon fint. Sen vakande hon vid 23 å lät riktigy illa när hon andades. Skippade efter luft emellanåt.  Så de vaa bara att åka till akuten.  Där fick hon andas in kortison för att utvigda luftrören.  Dom sa även att hon har krupp.  Vilket innebär att hon kan få problem alltid då hon är förkyld men att de såsmåningom kommer att försvinna när hon blir större 5-6 år. Hoppas hon är förkyld sällan!

De är nu eller aldrig!

I fredags satte jag mej i kassan igen på jobbet. Efter nästan 1 år ledig å de gick bra. Lite svajigt å lätt stressad vart jag ju såklart emellanåt å kom inte ihåg enkal saker som vilka knappar man ska trycka på för att växla in mynt. Men allt sånt löser sej ju finns ju folk å fråga som tur är :)
Så nu känns de som att man är tillbaka till verkligeheten lite iaf. Man blir lätt isolerad å är rätt mycket hemma med barnen. Med alla vadgassysslor å¨rutiner, Noahs korta dagis dagar hinner jag inte med så mycket annat. På kvällarna är jag för trött för att orka ens hälsa på någon eller ta en promenad. Längtar nu till ljusare tider då kanske enrgin kommer tillbaka lite mer.
 
Tyckte år 2012 gick sjukt snabbt å de känns som att detta år kommer att flyga förbi. Finns så mycket jag vill hinna göra detta år. Löften som jag gett mej själv att jag ska klara av. De här året känns lite som nu eller aldrig. De är detta år jag måste veta vad jag vill göra, hur jag ska göra. De är väl aldrig försent egentligen, men vill inte titta tillbaka om 10 år å ångra saker som jag borde gjort å inte gjorde. Detta år ska bli de år jag blir tillfreds med allt, alla inre demoner så som dom yttre. De är nu de gäller.
Mitt sista år som 20åring, sen blir jag väl vuxen på riktigt ;)
 

Ska å ska

Nytt år!
Ja herregud hinner inte med!
Har tänkt flera gånger att jag måste skriva å jag måste verkligen börja skriva igen. Om inte annat så för min egen skull, som jag sagt förr kul att gå tillbaka å läsa sen. Så nu SKA jag ta tag i detta, nån gång per vecka SKA  de uppdateras :)
 
Jag å min kille

RSS 2.0