Vår!!

Trodde de skulle bli vår efter några soliga dagar men så idag så snöar de å är tråkigt väder. Inte kallt, men räcker me snö nu!
Vi hann njuta lite igår iaf, va riktigt fint på morgonen men sen försvann solen men rätt skönt ändå. Vi va ute på isen ganska länge, Rickard åkte skritskor å fick leka av sej lite. De tycke han va kul!
Så fint me isväg så långa sträckor! Därför oxå jag har svårt å flytta från varvet, de är så perfekt ;) Nära till allt! Bra promenadsträckor, strand på sommaren, is vägar å grillplatser å så nära till stan!

Vi tränkta grilla ute p isen oxå, men våran hunger å tålamod tog över. Elden va för seg på att brinna upp å bli till glöd. Så vi gick hem tog fram våran lilla (men skit bra) grill å grillade ute på balkongen, blev ritkigt gott :)

Idag har vi vart på BVC på mogronen.
Noah väger 8550g å är 69cm lång, stor kille!! :)


Sen fick han sprutor i varsitt lår, de tycke han inte om. Å som vanligt blev jag nästan lika lessen som han.
Å sprutorna va jätte långa, barnmorskan sa att dom va de pga hans kraftiga lår de räckte inte me kort spruta för att nå muskeln..hehe, så sött!!
Å Noah är mycke lessen nu för han håller på å få fler tänder, tror de är 2 till på g. Så han är inte så glad av sej på kvällarna å sover inte så bra om nätterna. Stackars lilla :( Men inte så mycke man kan göra åt de.......

Gå stolen har vi oxå tagit fram, han tar sej ingenstan ännu utan sitter bara där...jätte söt :)

Gul om näsan pga morotspure' ;)Kommentarer
Postat av: Nadja

men att han är söt!!

2010-03-11 @ 13:51:35
Postat av: Josefine

Tack! :) Vi fotar sjukt mkt o har ju både kompakt o system kamera. O d gör stor skillnad på båda kamerorna..systemkamera är en av våra bästa investeringar :)men den kan man ju som inte släpa med sig överallt =/ Hur mår dina naglar btw?

2010-03-11 @ 14:10:18
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: Nadja

Ja sussa, det blir självklart dans till påsken =) kom du också!!

2010-03-11 @ 17:07:40
URL: http://nadjatoolanen.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja det är inte konstigt att du har mkt utväxt, du har ju haft dom i 3,5 v nu :) kom ihåg att du alltid kan fylla på till red pris :)

2010-03-11 @ 18:04:51
URL: http://emjowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0