Mycket å göra!

För att inte öka min stress (;p) så har vi bestämt oss för att flytta!
Jepp om 4 veckoa ska detta ske.
Frågade Rickard om vi verkligen skulle göra detta, jag menar om 4 veckor kan babyn komma. U never know. Men han sa bestämt att vi ska flytta, han fixar allt (detta ska jag komma ihåg, ALLT) jag behöver inget göra. Fine :)
Fast sen tror jag dock inte jag kan hålla mej. städning å sånt vill jag ha kontroll över. Bära gör jag icket!
Ne men de kommer bli super bra!! Även om jag älskar älskar denna lägenhet, den är sååååå fin. Den har sin charm å är inte som "alla andra". Men vi behöver större! Å denna 4a som vi nu ska ta är ju fin, måste bara byta tapeter iaf i sovrummet kanske även vardagsrum.
Men de kommer bli, bra, kommer kännas stort å viktigaste av allt Noah får ett helt eget rum, utan bäddsoffa å annat skit :)

Annars rullar allt på bra.
Imon ska jag till barnmorskan :)
Jobbar min sista dag på torsdag!!

Å så här såg jag ut i v31 ;)


Så mycket att göra, så lite tid!

Måndag

Vi börjar veckan med att ta ut lite vab. Inte för att Noah är sjuk i feber eller nånting annat utan för att hans diabetes tjorvar. Å därför känns de inte alls bra att skicka honom till dagis när vi inte vet exakt vad han ska för insluindoser. Så vi får mixtra vidare....

Bokat tid för ultraljud nr 2 den 7/2, kolla moderkakansläge. Vill inte snitta!! De va likadant när jag väntade Noah å då flyttade den på sej som tur va, så hoppas de blir lika nu. Men alltid kul å få göra ett extra ultraljud :)
Annars så flyter graviditeten på bra. Har lite ishias när jag ska sova, en kväll hade jag riktigt svårt å somna. Å de börjar bli sådär att jag vaknar varje gång jag måste vända på mej. Men jag ska inte klaga, mår riktigt bra just nu!
Reaktionerna på min jätte mage är alltid desamma
- vilken stor mage!!
- de kanske är tvillingar!!?
Jo magen är stor, jag vet :)

Jo jag fick ju full graviditetspenning :) Så har bara 6 dagar kvar att jobba!
Skönt, men kommer nog bli sjukt rastlös å uttråkad vissa dagar.

Ne dags å ta på sej lite kläder å gå ut.


Lördag

Ledig helg :)
Får se va jag å Noah hittar på idag. Ut å åka rattkälke kanske? Verkar vara skönt väder ute.
Bara tråkigt att jag är så orörlig å klumpig så jag inte riktigt kan busa i snön.
Vi hann ta oss en tur igår innan jag började jobba. Tog kälken till Max för lunch, de va länge sen å de va gott! :)Är jätte sugen på att åka ut till Storheden oxå å gå runt lite. Men de kanske jag gör till veckan ist.
Skulle även vela röjja i förrådet. Men har man ingen barnvakt så har man inte :( De är ju de som är så trist, aldrig nån barnvakt.....
Kanske blir de att vi bara går på stan, äh vi får se va vi gör :)
Ska iaf börja med att plocka å städa undan här hemma.

Bye!


Smekmånad

Noahs diabetes har denna vecka satt oss på prov, den såkallade "smekmånaden" verkar vara över.  Smekmånad är då han reagerar på väldigt lite inslulin å kan ha fått samma doser till precis allt han ätit. Men denna vecka har blodsockret legat högt högt högt! Å de är inte bra :( Så nu får vi börja öka doser, mixtra å testa oss fram. Kan bli mycket upp å ner nu men jag hoppas vi löser de snabbt, så han får må bra.

Ringde till försäkringskassan igår (för andra gången) stressar på dom lite angående graviditetspenningen. Har sökt från den 6 februari å ännu inte fått hem nått svar. Men igår kunde dom iaf se att jag blivit beviljad!! :) Dock vet jag inte hur många procent ännu förrän brevet kommer till postlådan. Så har bara 9 dagar kvar att jobba, gaaaaah känns helt skumt! Kommer sakna jobbet, de vet jag. Men kommer ändå vara förbo där rätt ofta, handlar ju alltid där ;)
Allt funkar så bra på jobbet nu oxå, har inte haft spec ont i ryggen eller jo efter en lång dag känns de å de är jobbigt å promenera hem men de är ändå inte såååå illa. Alla är super förstående, omtänksamma å gulliga.
Jag tror att jag är lättare att ha å göra med som gravid, är nog lite lugnare då, inte så hetsig ;)

Va å köpte massa kläder till Noah igår, att de är kul å köpa kläder till barn. Man får så mycket för så lite. Betalade 1100 för 3 par jeans, 1 par "snickarbyxor" å 6 tröjor. Tänk om man kunde hitta allt de till sej själv oxå på 30 min å för den summan! Gick å plockade på mej några babysplagg oxå men sen la jag tillbaka allt. Kan inte köpa nått ännu, vet inte varför de är så svårt för mej alltid. Så Sally får vänta med kläde ( jo blir nog ingen Cajsa, Sally känns bättre kan dock ändras många gåner om ;) )

Ne nu duschen, fixa sej å iväg å jobba.

Trevlig helg!

Ta vara på de

Vilken bra vecka jag haft hitills! :)
Måndagen på jobbet gick superfort.
Tisdagen spenderade jag me min Anna.
Igår hade jag massor, massor av energi. Kände mej inte trött under hela dagen, först på kvällen började jag gäspa. De är otroligt för att vara jag!
Så jag tog vara på den energin å gjorde massa små grejer här hemma. Rensade Noahs rum på massa leksaker, sånt som han inte leker med å sånt som bara va ren skräp. Rensade i garderober, röjde undan lite å försökte göra plats för våran lilla "Cajsa" (ett alternativ på va lillen ska heta, inget bestämt). Ut me allt skit innan babysgrejer kommer upp från förråder!
Jag damsög.
Plockade bort julen, förutom gardinerna som blev kvar. Vill inte ta bort dom ännu för de blir så tomt men beställde nya som kommer nästa vecka så julgardinerna får hänga kvar så länge.
Färgade håret å klippte de tom lite lite, känns mycket fräshare :)
Å så lagade jag en goooo kycklingmiddag!
Tror kl va närmare 17 när jag la mej på soffan för första gången å de på en ledig dag, otroligt ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.....
Måste på apoteket å hämta ut nya tabletter. Va ju hos barnmorskan i måndags, mina blodvärden suger forftarande :( Å dom måste upp innan förlossningen, annars kan de bli farligt då man blöder. Men annars va allt bra me babyn å magen växter perfekt :)
Ställde mej på vågen nyss oxå, gått ner 1 kg!!!! Fattar ingenting, gör ju inget annat än äter tycker jag. Jajja, ska inte klaga men känns som att så snart jag blir hemma helt från jobb lär väl kilorna börja komma igen. Så va de när jag väntade Noah, gick upp typ 20kg på 2 månader :S

Ne nu dags å göra sej iordning å ta en runda på stan sen.

Bye!

Räcker å blir över

Varit helt inne på att de är söndag idag, bett till allt å alla att Noah ska vara feberfri idag så han kan fara på dagis imon. Men de är ju bara lördag :) Ber dock ändå att han ska vara freberfi så vi kanske kan gå ut en stund imon, iaf för att lufta oss lite. 3dje dan vi sitter inne nu, de mår ingen bra av :/
Men måste nämna än en gång hur fantastiskt barn jag har, hur duktig han är!
Han är sjuk i 40 graders feber, inte ett pip säger han, inget gnäll, ingenting. Han bara är, ligger i soffan å tittar på tv/film. (nog för att de är jobbigt å se honom sådär slö å seg å man vill bara kunna ta hans feber till sej skjälv) Han går tom å lägger sej själv i sängen när han känner sej trött å vill sova.  Jag vet inte, men i mina ögon är de helt otroligt hur duktig han är! ♥

Så just därför för attt Noah är världens lättaste unge undrar jag hur lillsyrran kommer bli, helt tvärtom? Hon kanske sätter oss på prov på riktigt, då får vi verkligen känna på hur de känns å ha små barn. Jag förbereder mej igen för de att va vaken hela nätterna, lyssna på babysgråt, känna den där hjälplösheten när man gjort allt å inget hjälper. Jag är redo!
Ibland kan jag dock undra hur jag kan dela på denna kärlek? Jag menar jag älskar Noah så mycket, så mycket att de gör ont ibland. Älskar honom så mycket att de går inte att greppa! Skulle inte klara mej en dag utan denna lilla kille, han gör mej galen av lycka, när han kommer å kramar mej känner jag ett lyckorus i hela kroppen.
Så hur är de möjligt att man ska kunna känna så för en preson till?
Men de är väl så, en mammaskärlek räcker till alla sina barn :)

Oh nej "bilar 2"" filmen har hakat upp sej, måste fixa fort! ;)

Svårt att förstå

Varje dag försöker jag på nått sätt att få Noah att förstå att "mamma har en babys i magen"
Men hur får man en 2åring att förstå att han ska bli storebror?
Jag vet att dom förstår mer än man tror, men kan han verkligen förstå en sån sak?
Att de ligger en babys i mammas mage?
Har svårt att tänka mej de. Jag menar de är ju en sån otrolig grej, jag har tom svårt att förstå de ibland, att man går å bär på ett litet liv.
Han förstår nog att nånting är de där inne, de rör sej å magen växer.
Men jag tror att när babysen väl är här då först förstår han.
När jag frågar Noah om han ska få en babys då säger han ja lite glatt, när jag frågar om mamma ska få en babys så säger han oxå ja, men när jag frågar om pappa ska få en babys då blir svaret direkt ett litet surt nej. Pappagris som han är ;)
De ska bli väldigt intressant å se Noahs reaktion sen.

De nya året

Ska väl ta å berätta om nyår då kanske....
Jobbade till kl 18, kom hem å mina fina killar va i full gång å göra en trerättersmiddag.
Vi åt gott, riktigt gott! :)
Men efter maten började jag må riktigt dåligt, de slutade med att jag innan kl 23 låg i sängen å skakade av frossa, samtidigt som jag redan hunnit tömma magen på all mat. På tolv slaget låg jag i sängen å hörde raketerna utanför, stora "bomber" som fick hela huset att skaka. Sen va de bara tack å gonatt.
Vet inte riktigt va de va jag reagerade på, tror bara jag åt för mycket ;p Å så va min kropp väldigt trött eftersom vi vaknat redan kl 03 den natten/morgonen.
Så de va mitt nyår de!
Å skrockfull som man är sägs de ju att nyåret spegelar sej på hur de kommande året ska bli, sååååå va har jag å vänta mej??
Minns ett hemskt nyår jag haft tidigare å de va hemskt! De va milleniumskiftet å ja 2001 blev de värsta året i mitt liv, hittills....
Jag kan bara hoppas på att detta blir ett bra år! Även om jag nu känner lite ångest för 2012.

Har ju iaf lillplutten att se framemot! :)

v27


Nyårslöftet

- stressa mindre, ta hand om mej själv mer

Min dag!

Grattis jag på min 28 års dag ;)

Dagen har spenderats på jobbet å nån timme å kvällen bestod av bus å mys.Noah har vart grymt gossig å pussig, han visste nog att de va preis de mamma ville ha i present :)


Behöver inte nått annat när jag vet att jag har de där ♥

En tårta fick jag oxå som smakade grymt gott!

Å alla gratulationer värmer mitt hjärta å så fick jag inte bara en sång på jobbet utan två :)

Puss på er!!
Å gott nytt år!!

RSS 2.0