Bra!!

Helgen har varit bra!
Ritktigt trevligt igår :)
Anna bjöd på mat å fest hemma hos sej, firade att hon fått nytt jobb..Nurse Anna :)..Hon bjöd på 3 olika pajer, lax, taco å kyckling..Gott som tusan!
Va ut på Allstar en sväng..Hade kul där nu, för nu va vi ett lite större gäng å så lyckades vi hitta ett bra bord å sitta vid så riktigt trevligt å sitta å surra me folk :)
Blev dock inte så sent, va hemma innan kl1..Plaserade mej på soffa å tänkte se på hockey, men somnade å vaknade först kl6..Men hockeyn hade ju gott bra, brons till finland! Alla medaljer är bra medaljer ;)

Idag är jag trött........zzzz.....
Ska nog sova lite nu, Noah somnade oxå precis så hinner kanske sova en liten stund iaf...
Sega söndag, älskar dom ;) så skönt å bara vara!

Time goes by

Tiden går för fort!
Min lilla baby bara växer å växer..Nu håller han på å få sin första lilla tand..En liten mini mini tand som just kommit fram till ytan..Fick tårar i ögonen igår när jag såg den, seriöst alltså!
Först blev jag som lite stolt men sen blev jag lessen..Vet inte riktigt varför, men tror de va mest för att nu känns de verkligen som att babytiden är över..
Noah är redan så stor, å större blir han för varje dag som går..Min lilla♥
Vart tar tiden vägen? Hojja min baby :S
Men samtidgt är de riktigt kul å se hans små tricks som han har för sej vare dag, hela tiden lär han sej nått nytt å är hur charmig å go som helst :)
Å alltid efter vi kommer hem från Ötå så har Amla lärt honom nå nya tricks :)
För 2 månader sen så började han spotta å drägla efter att Alma gjorde de
För 1 månad sen så började han skrika, inte gråt skrika utan bus skrika..Skriker för att de är kul å höra sin egen röst..Oxå bus som Alma lärt honom ;)
Å nu de senaste, sträcka ut tungan, han gör de heeeela tiden å de gjorde Alma oxå nu när vi va till Ötå..
Dom är smart dom där små, dom lär sej av varann..
Å jag ser nu när jag gör miner te Noha att han studerar mej å försöker göra likadant..
Å vissa ljud oxå ex så kan han låta som en häst när jag gör judet först ni vet: iiiiiihaaahaaa!! :)

Ja ungar är allt härliga!
Dags å börja planera in när Noah ska få ett syskon...
Fast de har jag iofs redan planerat ;)Hat kärlek

Blev väckt i morse av syster som ringde å medelade att sverige åkt ur OS å att finland vann å fortfarande är kvar..
Blev lite (mycket) skadeglad eftersom att jag sett folks komentarer å status efter måndagens match..
Folk va så dryga så dryga å finland va ingenting värt..Några som gått me i grupper på facebook där finland hånades..Tycker sånt där är så löjligt! Finns folk som vill att vilket land som helst ska vinna bara INTE finland gör de...Varför?!
Jag fattar inte, finland är vårat grann land ett land vi står nära..Å speciellt vi som bor här uppe borde förstå de, rinner nog lite finskt blod i varenda en som bor här! Så de att man är anti finland när man själv är nån % finne är bara svammel..Pratas om landsföräderi å annat som inte alls har me saken att göra.. Skit samma att vi bor i sverige i mej rinner inte en droppe svenskt blod så va skulle de göra mej till om jag då hejade på svergie å inte finland när dom spelar mot varann.. Men samtidigt är jag så pass svensk av mej att jag unnar sverige vinst, jag unnar dom framgång å tycker de är ritkigt tråkigt att dom åkt ut!
Så skärp er me era töntiga å jaa afaktiskt lite smått rasistiska komentarer!
Vi ska stötta varann, unna varann gläjde å framgång..
Jag lovar de skulle kunnas startas krig pga disskussioner om hockey, skulle kunna skaffa mej många ovänner! :p
Men ist försöker jag vara storsint å unna båda vinst!
Men när de väl gäller så är de finland som får mitt hejjande ;)

Sorry

Så trött jag är!
vet inte om jag sover för mycke kanske?
Somnar 22-23 å vaknar kl 08-09. Så blir typ 10 timmar varje natt. Fast sen vaknar jag ju 2-3 ggr oxå. För Noah sparkas å så vill han oftats äta kring kl 06. Så sover ju inte mer än 3-4 timmart i sträck..
Jag vet inte.......
Tror mest de är vädret som gör mej seg, när man inte kan gå ut. Sitta inne å muppa så jäkla trist! Blir ju helt seg, ont i huvvet å trött i kroppen. Behöver frisk luft! KOM VÅR!!

Tror förresten att jag håller på å bli flint, tappar jätte mycke hår å mitt hårfäste har vandrat uppåt. Helt hemskt!! Vet att de kan bli så efter graviditet, borde nog börja äta nå vitaminer av nått slag. Vill ju inte bli tunnhårig :S fast de ska visst växa tillbaka, hoppas!

Ne har inte så mycke å skriva om nuförtiden känner jag. Händer inte så mycke.
Bloggen blir bara tråkigare å tråkigare, sorry.....Bloggtorka!


Över

Helgen gick snabbt å smärtfritt ;)
Måste erkänna att jag va lite nervös på lörda morron..över ett dop kan de tänkas? men jaaa över min son dop..Första gången så visste inte riktigt va som skulle göras å hur de gick till, även om jag vart på dop förr men annat när de är eget..men de gick bra, snabbt oxå :) Å Noah va så duktig!
Prästen när han såg Noah:
- Nån som har varit hemma under mattiderna
Ja våran Noah är en tjockis, men så söt :)
Erik Noah Pettersson♥Massa fika efter doper å massa presenter fick han :)
På kvällen satt vi på campingen å drack lite cider/öl..Dock va alla så trötta så blev ingen utgång..
Å Noah hade visst varit en snäll kille å lätt å ta hand om sa tant Tiina ;) Så de är ju tur de...Kan han lämnas bort fler ggr..
Tack alla för att ni kom på dopet, tack för alla presenter!
Tack mamma å pappa för allt!!!
Kul att gästerna från sthlm kom å trivdes!! :)

Tar på krafterna å ha dop :p..
Somnade igår kl21..Sviiiin trött...va inte meningen å sova men somnade när jag nattade Noah..vaknade kl 5 av att jag va kissnödig slog på en stor panna me kaffe å satte mej framför tv...
Gick inte som förväntat..Trodde faktiskt verkligen att Finland skulle vinna ida, men nej! Känns nog lite som att dom inte gav allt..Men visst är jag besviken, men ännu är de inte över..Inte på långa vägar! Å stör mej bara på allt å alla som skriver på facebook att finland suger å sover å allt va de är..Som sagt ännu är de inte över......å sverige spelade bra ida, grattis till dom :)
Ja som sagt tar på krafterna me dop..Både jag å Noah är pmösiga ännu ida oxå, vi har redan hunnit me en powernap å Noah verkar trött ändå..Jag är seeeeg...
Ska inte göra nånting ida mer än de nödvändiga ;)Krams!


Helg!

Äntligen fredag! Oj va jag har längtat till denna dag :) Tur att tiden har gått fort!
Åker till Ötå på några timmar!!
Åker me Linda å Andreas å Anna..Å Noah såklart..Vi åker redan idag eftersom vi får gäster från sthlm ikväll som ska åka me Rickad upp till Ötå så då rymms vi inte allihopa i bilen..Iofs bättre å åka redan idag så hinner vi fixa me allt som ska fixas innan dopet..För jaaa nu är de äntligen dags för dop!! Nu ska Noah äntligen "få" sitt namn, på rätt sätt enligt mej..Döpas måste man ;)
Inte för att jag egentligen har så mycke å fixa, är mamma å pappa som fixar me fikat å de..Så jag bara är, har ingen speciell uppgift alls...hehe..medans gudföräldrarna ska läsa dikter, tända ljus å vattna Noahs huvud..Rickard ska hålla i Noah å jag ska bara stå där å se fin ut ;)

Imon på kvällen har vi planerat att vi ska gå ut på kievari..Måste ju visa våra sthlms gäster hur de går till å gå ut i suomi..hehe..Å så får jag å Rickard gå ut tillsammans för första gången på jätte, jätte länge..Mostrarna å kusinerna ska va barnvakt till Noah så han går de ingen nöd på :)
Sen är de hockey på natten oxå, sve-fin match..Ho Ho!! De måste ses! Måste ta reda på vilken tid de är..

Va å titta på en lägenhet på Bergviken igår kväll den va faktiskt finare än jag hade väntat mej..Så blev positivt överraskad..Men avi har inte riktigt bestämt oss om hur vi ska göra me den..Måste svara idag, så liiiiiite stress..Den va ju bra men vi har blivit bortskämda här på Varvet me diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, varmtgarage, nära till stan, nära till jobbet sen när jag ska jobba igen..Men vi kan inte bo kvar här :( för litet..Så flytta måste vi...........

Jaja trevlig helg på er alla!


ps angående inlägget igår. ni kan inte kräva för mycke att jag ska sluta me små förkortningar som va, me och å, nej de går jag inte me på..Jag kommer å skriva mej, sej å dej..Å imon å oxå..Bara så ni vet ;) stör de nån stör de nån

Fjortis!

Förlåt ska skärpa mej å försöka att låta bli att göra så.
Men de är en vane sak, de har fassnat från fjortistider då man använde icq å annat.
Märkt att folk stör sej på mina te= till, ida= idag. Måste sluta me de, tänkt på de själv oxå att de är fjortisspsåk men som sagt, de sitter i. Måste vänja bort de. Vill ju inte att de ska va jobbigt för nån å läsa de jag skriver!
Så ska försöka skriva "vuxet" nu :p

Försöker städa men de  är inte de lättaste me en Noha som inte triva i eget sällskap utan kräver min uppmärksamhet hela tiden..
Så springer omkring me en damtrasa i högstahugg samtidigt som jag får springa te honom å å busa. Så blir ett jäkla spring å tar dubbelt så lång tid allting. Men men städas måste de! Blir så fort dammigt i denna lägenhet, syns speciellt nu när jag körde 5 tvättmaskiner å torktumlade allt igår, dammet flyyyyyger ;p Usch!
Sen får vi nattgäster imon så sovrummet städare jag först imon innan jag åker te Ötå, renbäddar å så..

Ne måste fortsätta, vill helst bli klar innan lunchdags!Varning!!

Känsliga läsare varnas!!
Morronen började i kaos..Första morron blöjan skulle bytas på Noah å de slutade inte riktigt som de brukar..
Noah låg i våran säng..Tog bort den gamla blöjan, tittade bort i max 3 sekunder medans jag bara skulle ta fram den nya blöjan å när jag tittar ner igen på Noah så ser jag en senapsgul bajskorv i sängen..han gjorde inte ett ljud ifrån sej, annars brukar de alltid höras om de är bajs på g..hehe..
AAAA!! måste såklart väcka Rickard, behövde assistans annars hade de nog vart bajs överallt om jag släppt Noah ben..Rickrd va ju inte lycklig just då..Mumlade nått i stil me:
- jag vill sova...
Själv fick jag en skratt attack å kunde inte göra så mycke annat än bara skratta..Innan jag kom på att de måste ageras snabbt annars kanske han kissar oxå å då blir de ännu värre!! :S
Så så roligt har vi haft i morse ;)

Kallt ida = ingen prom :(
Jag som är så promenad sugen, känns hemskt om jag inte vart på prom en da..Annat är de me träningen, inte vart så duktig å ta mej te gymmet :S men gym, bläää de är så trist så trist..Dålig självdiciplin tvyärr..Men som sagt promenerar iaf å så gör jag övningar hemma, alltid nått! Unnade mej inte ens en semla igår fast rickard köpt hem 2 st..Vågen börjar sakta men säkert gå neråt, inte mycke men lite iaf :)
Annars ida så får jag besök, av Malino å lilla Lucas..undra om han vuxit nått sen sist :)
Tur att dom kommer snart, är kaffesugen!

Dags för förväl...

Nu min vän är de dags å säga hej då..
En gång för alla ska vi gå skillda vägar..
Vi har försökt för många gånger, jag har gett allt för att de ska funka..
Men för länge har vi hållit oss kvar vid varandra utan att egentligen ens trivas i varandras sällskap nå mer..
Varför låssas att allt är bra när de inte är de?
Jag förlorar en vän för livet..
En vän jag en gång delat allt med..En vän som jag delar många minnen med..Du har sett min hemligheter å bevarat dom väl..
Men de här är straffat för att du sårat mej en gång för mycke..De tjänar ingenting till att  försöka nå mer..
Fegt av mej att skriva de här på bloggen kanske så min nya vän får se..Men jag hoppas du förstår......
Jag måste gå vidare....
Du måste begravas å min gamla minnen å hemligheter me dej..
Förväl min gamla trogna vän, förväl men gamla trasiga dator!!
Hihi ;)
Nu åker du på soptippen!


Fixing

Vart på nagelfix ida!
Hos Josefin =(länk te hennes blogg där man ser fler naglar hon gjort)
Jag är nöjd men bara lite ovan ännu å ha så långa naglar, men man vänjer sej nog ganska snabbt :)

Sen har jag inte bestämt mej ännu om långa naglar är riktigt jag men ska ha dom här å se hur jag trivs..
Fint är de iaf absolut!
Sen kan man ju alltid korta av dom lite om jag så känner för de...men neee ska inte ;)
= ett försök till en fin bild på naglarna plus rosen jag fick igår av Rickard ;)

Så mycke annat har inte hänt ida faktiskt å är för trött för att orka rota omkring i huvudet på annat å skriva om så får bli kort å gott ikväll...

Hejs!


Älskar

♥dag!
Vilken härlig dag me tanke på vilket toppen väder de är..
Luleå visar sej från sin allra bästa sida, solen skiner å folk är glada..
Jag å Noah va på en lång å härlig promenad..De va fullt me folk ute på isen..Å åtminstone varannan person man stötte på fick man ett leende av :)
Små tanter å gubbar som gick hand i hand..En tant stod å ritade små hjärtan längsvägen me sin gåstav medans gubben stod å titta på å höll om henne...Gulligt!!
Å när jag gick där i solen kändes allt bara så skönt! Gick me min vagn så stolt å kände bara lycka när jag såg Noahs lilla näsa sticka ut under täcket..
De enda som fattades vid min sida de va min stora kärlek!! Som jag ibland känner att jag ger alldeless för lite kred till..(Så ida får jag berömma honom lite extra ;))
Han säger ibland att jag är en hackkyckling å visst kan jag hålla me, ibland gör jag de utan att tänka på de..
Säger saker som:
- gör sååå INTE så!!!
- hämta de, gör de, köp de, fixa de, gör nånting...
osv....osv...
De är så lätt hänt att de blir så i vardan, jag är sån tyvärr :S
Men samtidigt påminner jag honom ganska ofta om hur snygg han är, hur sexig jag tycker han är å hur mycket jag älskar honom..Å vilken bra pappa han är! Å jag älskar å puss på honom ;)
Men samtidigt ska man inte överdriva me eller förbruka orden:
- Jag älskar dej!
Jag tycker inte man ska använda dom för ofta, absolut inte varje dag! Hör man de för ofta har den inte lika stor betydelse, hör man de då å då uppskattar man de mer å man blir glad av att höra de:)..

Så en da som denna är jag kär, lycklig, tokig å galen å känner att just mitt liv är underbart!!!
Älskar Rickard
Älaskar Noah
Älskar min familj
Älskar mina vänner

Ha en bra alla ♥ns dag!!!!!


Bowling!

Igår va vi ett gäng å bowlade, va riktig "parkväll" ;)
4 par va vi..Vi 4 tjejer hade en bana å killarna en..
Om man skulle sett över resultaten så hade vi tjejer vunnit över killarna..hehe..Men de va ingen som räknade så ;)
Jag blev iaf sist av tjejerna men hade man räknat me killarna då hade jag inte blivit sist..hehe..jaja va faktiskt bara andra gången i hela mitt liv som jag va å bowlade så ändå nöjd me mitt resultat..Minns dock inte va de blev..hmm..
Vet att jag på dom 4 första försöken inte fick ner en endaste haha, men sen fick jag lite insider tips å de började gå bättre..fick 4 strike totalt...jeee ;)
Noah tyckte de va riktigt kul å få va me..Jag va lite orolig över om han skulle tycka musiken va för hög å lamporna jobbiga som blinkade men han tyckte de va jätte spännande å få titta på..Å så fick han ju massa uppmärksamhet av alla :) Kul att man har folk omkring sej som tycker om barn..För alla gör ju inte..
Ne men de va riktigt kul, hoppas vi gör de fler gånger..Å snart!! :)
Sen kom våran grannar upp å hängde här ett tag, vi drack 1 öl å pratade hus/lägenhetsköp..Dom har nämligen köpt en lägenhet på bergviken å jag å Rickard vill ju köpa hus..Så de va trevligt å umgås lite :)

Ida har jag å Noah hunnit vara på en liten promenad..Underbart väder!! MEN i Luleå blåser de ju alltid så stundvis va de iiiiiiis kallt :S Vi va in på Willys å häls apå tant Anna å handlade lite av henne :)
Får se om hon kommer å hälsar på ikväll kanske..
Men ikväll ska de iaf lagas go midda å kollas på melodifestivalen, hoppas den är bättre än förra veckan..

Är helt sjukt sugen på snus helt plötsligt!!!!!!
Kommit en ny smak oxå..Mmmm ser god ut, iaf om man bara tittar på färgen..rabarbersmak..Hmm kan funka, måste prova nångång ;)

Pappa

Igår fyllde min pappa år! Min underbara lilla pappa!
Grattis pappa på 61årsdagen ♥
Pappa han är bäst!
Han finns alltid där som en trygghet för hela familjen, han är den lugna som tar hand om oss om nånting händer..Undrat många gånger hur de skulle gått för alla oss om han inte vart där!
Han är den man ringer till om nått känns jobbigt..Han är den jag ringer till om jag känner att jag inte klarar av nånting å behöver hjälp..han är den jag många gånger ringt å gråtit till när livet bara kännts svårt!
En tid va vi ett team, ett ritkigt bra team..9-10 timmar om dan jobbade vi ihop, de funkade hur bra som helst..Vi hjälpte varann å vi sammarbetade bra..han gjorde sin grejj å ja min, allt för att underlätta för varann..Tror inte man skulle stå ut me vem som helst varje da i 3 år i så många timmar om dan vi vi klara de..Inte ofta vi grälade, kan faktiskt inte komma på en endast gång, men vet ju att de säkert hände..
Jag jobbade hårt, ville göra min pappa stolt! ville gör allt för att han skulle slippa ta allt ansvar, ville göra allt för att göra saker lite lättare för honom..
Jag tror jag  lyckades, jag tror min pappa är stolt över mej!
Älskar dej pappa♥
När jag kommer hem ska du få en stor kram å en fet puss på kinden :D


Vet att många andra uppskattar honom oxå väldigt mycke, om inte annat så för hans goda mat ;)Ute på hal is

Så ida va vi ute på hal is å provade skrillorna..
Gick väl si sådär, kändes ganska konstigt å väldigt ovant..Balansen va väl inte den bästa heller ;)..
Men såhär kul hade jag!!

TUR att jag hade vagnen å stödja mej på annars hade de nog inte gått alls..hehe..
Va kul å prova iaf..
Tyvärr va vi bara en jätte kort stund ute för de va så kallt, så kändes inte bra å å Noah ute för länge..
Nojig mamma som jag är så tror jag alltid att han inte ska kunna andas, att han fryser är för varm å jaaa allt möjligt annat  ;p..Får göra ett nytt försök när de är lite varmare..

Knäppt massa söta bilder på min underbara sötnos
Han är ju bara för fin!!!

Måste framkalla nån av dessa å göra till en tavla..
Va ganska svårt å få till en bra bild, han vill alltid blunda när blixten kommer..Men av sådär 50bilder så fanns de några riktigt söta :)

Förresten kan nån vara snäll å ge mej en Ymer?
Skulle uppskattas ;)

Kram å heeej!!


Lekar i snön!

Ida är Rickard ledig så vi har varit ute på en promenad hela lilla familjen..
Riktigt mysigt väder även om de blåser å snöar lite men va som skönt!

I 3 timmar va vi ute å lekte :)

Rickard tyckte nog de va lite extra kul ;)
Jag fick oxå mej en flygtur ut i snön några gånger när han höll på..men de är roligt! Man ska ha barnasinnet kvar! :D
De enda han saknade de va Anna..
Han ville nämligen ha nån å snödränka riktigt rejält, haha!

Vi såg folk som spelade hockey ute på isbanan å då blev vi riktigt sugna på att åka skritskor!
Så reslutatet blev att vi for på Stadium å hittade oss ett varsit par Reebok skritskor, dom va förvånadsvärt billiga!

Så imon ska vi premiär testa dom! Får se hur bra jag kan stå upp eller om de blir bambi på hal is :)
Ska absolut ta me kameran å dokumentera hur de går för oss..
Ska bli kul, va väl sådär 6-7 år sen man stod på ett par skritskor...spännande ;)

Vi unnade oss även en lunch på Exotic, de va gott kan jag ju tala om!! mums, mums :)
Så nu är jag mätt å trött..
Å kväll kanske man skulle hyra en Johan Falk film eller nått är som sugen, orkar inte vänta på att dom ska visa resten på 4an vilket dom ska göra först efter OS!
På tal om OS, hejjaaaaa SUOMI!! (i hockey)


Önskemål

Pga av några förfrågningar om hur grekiskapytten görs så tänkte jag berätta här å nu!
Nu när jag ändå lagat de ida så kan jag lika gärna dela me mej av de goda :)
(tar inte åt men "äran" av receptet utan syrran som lagat de åt mej;;)

Grekisk pytt (ger recept för 2-3 personer nu, blir så sjukt mycke annars av allt)
* 2 Kycklingfiler går å använda fläskfile oxå men jag tycker de blir goare me kycklin
* 2 nävar klyftpotatis
* ½ gul paprika
* ½ grön paprila
* ½ röd paprika
* 1 rödlök
* 2 tomater
* Fetaost
Allt skärs i stora bitar


Marinad till kycklingen
(ska göras några timmar innan)
* 2dl olja
* ½ dl soja
* 3-4 vitlöksklyftor
* 2tsk sambaolk
* Salta å peppra lite
Blanda ordentligt å ställ i kylen

Kallsås
* 2dl creme frache
* 2 vitlöksklyftor
* ½ pressad lime
* Salta å peppra


Ta fram en plåt!
KlyftpotatisGrönsakernaHäll i kycklingen me marinaden å sist strör du på fetaost bitarna
In i ugnen i 200grader i ca 20 minuter eller tills kycklingen är klar! Tänk på att klyftpotatisarna ska inte bli hårda så som man vill ha dom i vanliga fall utan är klara när dom är lösa.
Servera me ex vitlöksbröd!
Supergott!!! Ni borde prova :)

Å Noah tyckte de va kul å hjälpa till ;)Nytt på g

Blev trött på mina liljor!
Får komma på nått nytt snart!! När jag har tid :)

Inte bra!

Ännu en helg har gått..
Men den här helgen har vart lite dålig, eller vet inte om dålig är rätt ord men den har vart hmmm.....konstig? Njaa inte de heller...men iaf..
Fredan va seeeeeeeg, gjorde ingenting! Å dan gick så jätte sakta å jag ville bara gå å lägga mej redan kl åtta :p
Lördan va inte så jätte mycke snabbare den heller, va en vända på Gina..Provade dom där 3 fina plaggen (trodde jag) plus massa annat, men inget va bra :( Så gick där ifrån tomhänt, bra för plånboken men tråkigt för mej!
Måste hitta nått å ha på mej på dopet å så måste jag hitta nånting te Noah å ha på sej..
Finns som ingenting nånstans! Kanske därför för att jag alltid målar fram en bild i mina tankar på om va jag vill ha men nått sånt finns de aldrig..Man kanske borde börja designa sina egna kläder..haha ;)
Hela lördan va som bara otur efter otur = en dålig da!
Å sista droppen va när jag så ivrigt började byta ut överdgaren på våra köksstolar från vita te svart å klantade till de å tappade locket rakt på nagelbandet på min stor tå! Ok om locket vält å hamnat me hela plattsidan på foten  då hade de nog knappt kännts men den trillade rakt ner me kanten på tån..AJ som F****N..Gjorde så ont att jag inte visste va jag skulle ta mej till..Fick tom tårar i ögonen, värre än å föda barn ;p
Så då haltade jag resten av kvällen å va less å förbannad!!
Ja å på sönda så åkte vi te Jokkmokk! vi kom på den briljatna ide' efter att vi såg reklam om marknaden på 4an..Men så visade de sej att de inte va nån marknad där nå mer när vi kom fram, ne då hade den tagit slut på lörda..kul!! J*vla 4an som visar gammal reklam!!!!!! de va ju tack vare den vi kom på att vi skulle åka dit, annars hade vi aldrig ens tänkt tanken..Så hela söndan gick till att sitta i bilen å muppa..Så onödigt!!
Så min helg, inte bra :S


De va bättre förr??


Vilket härligt väder de är ute, synd bara att de är så kallt..
Hade gärna tagit me mej ett paket korv å suttit ute å grillat men för kallt för de..Synd, annars strålande sol!
Vårkänslorna spriar ;)
På tal om känslor! Är alla ♥ dag snart..Va ska man då hitta på?
Skulle va mysigt å få gå ut å äta bara jag å Rickard, ha en liten romantisk stund för oss själva ;)
Men då har vi lilla Noah, va ska vi göra av honom? Nån som vill anmäla sej å va barnvakt? hehe
Ne annars får vi väl ta me honom bara, inte svårare än så..

Va en riktigt seg da igår, va så trött hela dan..Gick å la men redan före kl22..
Får se va man ska hitta på ida då..Melodifestivalen börjar ju iaf :)
Va som lite annat förr när vi fortfarande hade Lövbiten, då satt jag å syrran ofta på där å såg på melodifestivalen å drack vin å åt nå gott..å efteråt va de kievari som gällde..
Va dåligt allt har blivit nu när jag tänker efter..
På "våran tid" då va de fullt ös varje freda på lövbiten, musiken dunka å folket va fulla å glada..Nu är de dött :(
Samma sak på kievari, där va de oxå bra drag å nu dött..
Va gör dagen umgdommar? eller bor de inga kvar? Hmmm trist att de blir så att allt dör ut...

Ne nu måste jag dra mej te duschen å göra mej te människa å fixa lunch :)

Roligt man kan ha!

Va roligt, hade fått mail från pixbox igår hade helt glömt bort att jag ägde en sån sida oxå..Så gick in där å kika å där fanns ju alla dom där gamla bilderna som jag inte längre har kvar eftersom att min data pajjade för sådär 2 år sen..
Så nu kan jag ta alla bilder från pixbox å spara dom! :)
De va kul å kolla egenom bilderna men samtidigt inte..För mina tankar va typ:
- har jag verkligen varit sådär smal!!:O
Tydligen så har jag de..hehe jaja..ung, vacker å smal har man nångågn varit ;) tsss haha..
Kul å se gamla bilder å tänka tebax te dagarna dom tagits..Hojja va roligt man haft :)
Haha som denna snygga bild på mej å syrran :)
Måste va somman 2007, i Torneå va vi..
De roliga me den kvällen va att vi hade åkt te torneå för att gå ut där men så helt plötsligt blev vi jätte kievari sugan så vi tog en taxi å åkte te kievari ist..haha! Så onödigt ;)

Usch kallt ida igen :(
Jag vill gå på stan, settt 3 snygga plagg på Gina som jag vill ha..Kanske går på stan imon då Rickard är hemma så får Noah stanna hemma me honom..Verkligen jätte jobbigt å ha me vagnen när man ska shoppa..Trångt överallt, spec på Gina..Å sen så kan man inte riktigt prova nånting heller..Inte vågar jag lämna Noah utanför nån kanske tar honom!!! är seriöst rädd för de, lämnar honom aldrig ur siktet finns ju så mycke galna männsikor så man vet aldrig!

Så nu får ni njuta av ännu en bil av min sötunge!
Hoppas ni inte blir less honom! ;)


Samma skit

men annorlunda(?)
Håller seriöst på att tappa förståndet, kokar av ilska just nu..Är så oerhört irriterad på denna situation så jag vet inte va jag ska ta mej till!! Beter mej som en surkärring här hemma men  är så trött på att göra samma sak varje da, FLERA gånger om dan å ändå är resultatet desamma..Ser ut som en soptipp här hemma..
Saker överallt!! Måste flytta nu!

Förstår ni hur litet vi bor?? Alla Noahs saker inproppat i vardagsrummet/köket!
De går ju inte!!!!! :(
Va ska man göra då? Svin svårt å få lägenhet, bra lägenhet måste de ju oxå vara..Jag har försökt ringa å kolla runt men de är samma visa överallt:
- Du kan skicka in en intresse anmälan
Jaha tack för ingenting!
Ska vi köpa hus då kanske? Är typ de vi vill! Är inn å tittar på hemnet nästan dagligen, finns ju några väldigt fina hus å man blir grymt sugen :) Skulle va så skönt me nått helt eget..
Men kan inget om hus, va ska man titta efter, vart i lule ska man bo?
Svårt allt blev helt plötsligt :p
Men flytta ska vi, ett som är säkert!
Ne nu ska jag inte va så negativ, igen..känns som att jag alltid bara skriver negativa saker i min blogg..men men ibland ska man väl få klaga? ;)
Nu till nått roligare!
Min gullunge blir 4 månader ida, "stora" killen :)
Så kul å se nu, han hittar på så mycke nytt nästan dagligen!

Som de här me babygymmet tar han väldigt seriöst..
Han gymmar på riktigt, lyfter hela ställningen me en arm, stark kille ;)

Grattis lilla Noah, mamma älskar dej♥


Vad va de jag sa??

Jag visste de!!
Jag har hittat bevis!!
Bevis på att de inte alls är som alla säger, att jag faktiskt haft lite rätt!
Å att alla andra haft lite fel!
Känns bra å kunna bevisa de nu...
Att Noah faktiskt är lik mej oxå, ganska mycke tom ;)
De enda jag alltid får höra är:
- Han är så lik Rickard
- Han är som sin far
Men nej nej...
Se här!!!

De är jag när jag är liten!! likt Noah va? Eller?
Joo ;) Jag tycker då de iaf..hehe..
Så jag antar att han är en mycke bra blandning av oss båda, de bästa av de bästa ;) Tycker de är jätte kul..Måste ju synas på ungen vem han tillhör å vem som är mamman!

Vart ut på stan i detta oväder men de va de värt! Fick äntligen träffa MalinO å hennes lilla söta kille, mycke trevligt :)
Nu måste jag göra massa här hemma, massa tvätt å tvätta, damsuga, laga midda å där emellan mata Noah å umgås me honom..Brukar oftast göra bort sånt på morronen men nu hans de inte för jag sov alldeless för länge :(
Fy på mej!! Nya tag imon! vilket innebär träning oxå!!!!!!!!!!!!!!!!


Första gången

Haft en mysig helg i Ötå!
Tiden går alltid så fort där, fast som ni gjorde vi inget spec så va helgen slut alldeless för snabbt..
Hann inte ens me vissa saker, som att träffa Johanna å Emma..attans!! :S Men vi får planera bättre nästa gång!
Men Ulli å hennes lilla hann jag träffa, dom va förbi hos syrran..Liten, liten tjej va de :)
Sen blev de mest mys å bus, go mat, bastu å sånt trevligt..


Noah hade några första gånger under resan
Första bussresan
Han ser inte så glad ut här, hehe men han tyckte nog de va ganska skönt å åka buss för han sov nästan hela vägen..Vaknade en snabbis, tittade runt lite å somnade om :)
Va lite tjorv å åka buss, mest för att  de vägers å mycke å bära honom i bilstol å sen är bussarna trånga, knappt man rymms i gången me bilstolen..Va nog första å sista gången vi tar bussen..Om vi nu absolut inte måste!

Han lånade Almas matstol
Bara för att se hur bra han kan sitta i den, å de gick bra i små korat stunder även om de va lite svajigt me huvudet.. Men de funkar iaf så pass länge att man hann mata honom..Så då va vi te Ikea ida å köpte en stol te honom, så nu kan han sitta där å äta morotspure plus ahh han samtidigt får lite "träning" :)

Han provade å hoppgunga
De tyckte han om!
Alma gav Noah lite fart :)
Dom är så söta, kusin paret ♥
Roligare blir de sen, när dom kan leka me varann på riktigt, om nån månad :)


Så nu är vi hemma i Luleå igen..Pappa Rickard kom å hämta hem oss ida..Va egentligen meningen att han skulle komma igår kväll men då va de fel på bilen, men tur som de va så va de bara ett litet fel som gick fort å lätt å fixa :)
Så vi tog oss en tripp te Ikea..Va inte meningen att vi skulle köpa så mycke annat än stolen te Noah men som alla vet så är de lätt hänt att man plockar på sej allt möjligt smått å gott! Å visste blev de så! 3 kassar fulla me grejjor blev de..hehe, jajja :)
Älskar Ikea tur att man inte bor i happis då skulle jag bo på Ikea å handla massa "onödigt" ;)Helt inne på att de är sönda ida men de är de ju inte ;)RSS 2.0